Hampus är en vän till mig som spelade bort pengar för hyran och nollade sitt bankkonto tre gånger under 2020. Han hade fastnat för Sports betting. Det finns andra som aldrig helt lägger av med spel. Jag tycker det är okej att spel med låga insatser. T.J. Cloutier har haft framgång inom poker, men spelat bort enorma belopp på att kasta tärning på casinon. Han har nämnt att han inte lagt av med tärningsspel, eller ”dice” som det på engelska heter. Men att han nu idag inte längre spelar med höga insatser som förr.

Inse att med spelande har du alltid odds att vinna emot dig. Då kan du sluta spela om enorma belopp och kanske helt sluta spela! Varför spela om pengar då man inte har fördel till att vinna?

  • Alla typer av spela utom Poker har du oddsen emot dig
  • Många har fastnat för ”sports betting” som det på Engelska heter. Du måste förstå att bara du googlar på ”wager” så är definitionen följande:

An act of betting a sum of money on the outcome of an unpredictable event.

Det är alltså en oförutseddtillställning som du satsar pengar på. Ibland rullar målen in för favoritlaget medan andra gånger inte alls. Titta bara på hur det blev i våras med Champions League.

Liverpool – Real Madrid: 1.95-3.75-3.65 (ODDS!)

Målförsök

23 vs 3

Skott på mål

9 vs 1

Resultat 0-1 (Inge kunde förutspå, att Thibaut Courtois skulle göra sin livs bästa match just denna matchen! Varför var det inte Salah, Mane eller någon annan med deras bästa match någonsin? Nu hoppas jag du inser att det är som ett lotteri med oddsspel)

Det finns fem nyckelstenar här nedan, så att du kan lägga av med oddsspel:

  • Du har aldrig förutsättning som oddsmakarna. Oddsmakarnas modeller för att sätta oddsen på matcher har du INTE tillgång till. Därför har oddsmakarna ett enormt övertag.
  • Vänner har kanske prackat på dig att det är möjligt att vinna på oddsspel. Kanske nämner de att bara vi undersöker och forskar innan matcherna går det vinna. Detta är lögner som oddsmakarna vill att du ska tro på. Du har inte tillgång någon framgångsrik modell för att vinna! Därför som du förstår finns ett MASSIVT värde och inget du kan Googla.
  • Problemet för många är att de lägger oddsspel dag som natt och inte har självbehärskning. Då blir det ett sätt att både bli pank på och mentalt utbränd.
  • Jag nämnde matchen Liverpool och Real Madrid. Som du märkte så är matcher oförutseddbara. Visst går det att ibland vinna på magkänsla men det är inte långsiktigt hållbart. Det är definitivt INGEN systematiskmodell för att bli en långsiktig vinnare med oddsspel. Snarare genom att spela bara på intuition blir du luspank och mentalt utbränd.
  • Det är som lurendrejeri med NFT. Många vill pracka på dig att det är möjligt att vinna på oddsspel. Det finns alltid någon som haft lyckan att vinna tio gånger på rad eller haft alla rätt med en sexling. Tänk på att oddsmakarna vill att du ska tro att det är lätt att vinna. Sedan är spelvolymen så enorm med oddsspel, att det är dagligen någon som haft lyckan på sin sida. Därför Sports betting är en enorm marknad på $100,000,000,000+ per år!

Tags:

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.